Kerstmenu 2018

Voorgerechten
Hertencarpaccio met een truffelmayonaise
Gerookte zalm met een Hollands garnalenkroketje
Salade rosbief met spekjes en wilde bospaddenstoelen
Trio van wild: kroketje van haas, hertencarpaccio en gerookte eendenborst

 

Soepen

Licht gebonden kreeftensoep met scampi's

Licht romige bospaddenstoelensoep


Hoofdgerechten

Op de huid gebakken schelvis met een saffraansaus
Gebakken bavette met een rode wijnsaus
Parelhoen met gebakken appeltjes en Calvadossaus
Hertenbiefstuk met een rode portsaus


Desserts

Frans/Hollands kaasplankje
Dessert Noël 2018


€ 45,50 per persoon

Reserveer direct
Kom eens gezellig wat eten!
Kom eens gezellig wat eten!
Copyright © 2013 Eetcafé de Nar | Alle rechten voorbehouden | Webdesign door Internetbureau Antum