Buffetten

Buffet
Wij kunnen voor u een buffet verzorgen vanaf ongeveer 20  personen. Dit buffet kunt u geheel naar eigen wens samenstellen, uiteraard adviseren wij u hier graag bij! U kunt kiezen voor een koud buffet, een warm buffet of een dessert buffet, een combinatie kan uiteraard ook. Door onze ervaring zijn wij uitstekend in staat u hierbij te helpen. Het buffet wordt meestal opgesteld langs een kant van de zaak, waardoor iedereen er goed bij kan. Indien gewenst, staat er iemand van het personeel bij om gerechten uit te serveren. Ook kunnen wij, bij goed weer, een buffet opstellen in onze tuin. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een buffet! Prijzen zijn vanaf € 22,50 voor een koud en warm buffet, minimaal 20 personen.

Walking dinner
Genieten van een heerlijk diner, zonder dat u op een vaste plaats hoeft te zitten, dat is een walking dinner. De gerechten komen naar u toe ! Ze  worden uitgeserveerd aan de gasten op kleine bordjes met bestek, terwijl u lekker ontspannen staat te praten met uw familie, vrienden of collega’s. Een walking dinner zorgt voor een gezellige, ontspannen sfeer omdat niemand hoeft te blijven zitten. Ook hiervoor geldt dat er diverse mogelijkheden zijn qua gerechten. Vraag hier gerust naar! Een walking dinner kan worden geserveerd vanaf € 45,00 voor 8 gangen, minimaal 20 personen.

Brunch
Een brunch is een combinatie van een ontbijt en een lunch, en bestaat meestal uit een combinatie van koude en warme gerechten. Uitermate geschikt voor families! Alle koude gerechten staan uitgestald, en iedereen kan zelf pakken waar hij of zij trek in heeft. De warme gerechten worden meestal wel uitgeserveerd aan tafel. Brunches verzorgen wij meestal vanaf ongeveer 10 personen. Ook hiervoor zijn meerdere mogelijkheden, u kunt vrijblijvend informatie vragen!

 

 

 

Reserveer direct
Kom eens gezellig wat eten!
Kom eens gezellig wat eten!
Copyright © 2013 Eetcafé de Nar | Alle rechten voorbehouden | Webdesign door Internetbureau Antum